Kövess minket!
  
     

XXIV. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó Szegeden

XXIV. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó Szegeden
2014, március 17.

Idén is megrendezik a nemzetközi találkozót, mely már a 25. ilyen alkalom lesz! Ez a rendezvény nem csak azok számára lehet érdekes, akik maguk is kamionosok, hanem azoknak is, akik szeretnének szórakozni, akár több napon keresztül. Fesztiváli hangulat, rengeteg ember, zene, italok és remek ételek várják az érdeklődőket! A találkozó jelenleg még szervezés alatt áll, azonban a hagyományokra való tekintettel számíthatunk egy-két programra.

A hagyományokhoz híven, a dorozsmai úton fogják tartani a gyülekezést, majd az ünnepélyes megnyitót és koszorúzást. Ezek után, ahogy tavaly is, megindul a konvoj a városon keresztül, ami igen nagy látványosság a helyiek és az odalátogatók számára is, kora estére pedig megérkezik a menet Sziksófürdőre, ahol már este indul a mulatság.

A következő napok folyamán versenyekkel és játékokkal szórakozhatunk kedvünkre. A különböző kamionos megmérettetéseket, nem csak versenyzőként, de nézőként is nagy élmény átélni. Azoknak sem kell aggódniuk, akiket hajt a versenyszellem, de nem vezethetnek, ők benevezhetnek a sörivó versenyre.

A programok között szerepel minden, amit csak el lehet képzelni, kamionos szépségverseny, szkander verseny, koncertek, és számos más különleges esemény, amit a szervezők megálmodnak nekünk!

Azt már biztosan tudhatjuk, hogy 2014. július 18-20. között kerül megrendezésre a XXIV. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó. Érdemes már most felvésni a naptárakba ezt az időpontot!

Olvastad már?

Hirdetés

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
eladokamion.com.alkatrészek
Mire érdemes figyelni kamion alkatrész vásárlásakor?

Az emberi élet mindennél fontosabb, ezért valamennyi jármű esetében az elsődleges szempont a biztonság; a vezető, utasai, valamint a többi...

Close