Kövess minket!
  
     

Teherautó- és kamionponyva

Teherautó- és kamionponyva
2014, március 26.

A szállítmányozás és fuvarozás napjainkban az egyik legvirágzóbb és legszükségszerűbb szegmens, hiszen a belföldi és nemzetközi igények megkívánják a gyors, pontos és költséghatékony áruforgalmat. Azonban ahhoz, hogy a különböző típusú áruk minőségvesztés nélkül elérjenek a kívánt célállomásra a megfelelő körülményeket és a szállítóeszközök modern felszereltségét kívánják, hiszen a termékek gyakran napokat, heteket töltenek a rakodóterekben és ehhez biztosítani kell a megfelelő védettséget is az időjárási viszontagságokkal és a károsító körülményekkel szemben.

A ponyvák

A legelterjedtebb és legkézenfekvőbb védelmi megoldás a teherautók és kamionok ponyvás fedése, amely a mai modern előállítási technológiáknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a szállítmány tulajdonságaihoz, valamint a szállítmányozó cég igényeihez és járműtípusaihoz. A ponyva egy olyan gyűjtőfogalom, amely különböző típusú anyagokat takar és a kiválasztás során a műszaki paraméterek meghatározó szerepet játszanak.

A megfelelő ponyva kiválasztásának szempontjai:

  • Élettartam
  • Vízállóság
  • Portaszítás
  • Vastagság és tömeg
  • UV sugárzás elleni védelem
  • Penészedés és gombásodás elleni védelem
  • Rögzítési lehetőségek
  • Szín

A ponyvák elsődleges áruvédelmi funkcióján kívül elengedhetetlen a megfelelő rögzítési megoldás kialakítása és biztonsági óvintézkedések megteremtése. Emellett a nagyméretű és látványos felületnek köszönhetően remek lehetőség nyílik a cégek számára különböző grafikákkal, logóval vagy reklámmal ellátni a ponyvákat, melyekkel reklámozhatják cégüket és bővíthetik ügyfélkörüket.

Válassza a minőséget!

A Miki-Ponyva sok éves tapasztalattal és széles szolgáltatási körrel várja kedves leendő ügyfeleit! Magas minőségű német gyártmányú PVC anyagból készült ponyváink bármilyen színben igényelhetőek és tökéletesen megfelelnek teherautókhoz, utánfutókhoz, továbbá hosszantartó és időtálló megoldást jelentenek a különböző területeken tevékenykedő szállítmányozó cégek számára. Bővebb információkért tekintse meg weblapunkat a www.mikiponyva.hu címen, valamint kérje személyes árajánlatunkat a 06-30/202 7269-es és a 06-70/395 7414-es telefonszámon vagy a minkiponyva@freemil.hu e-mail címen és Birovecz Miklós ügyvezetőnk készséggel áll mindenben rendelkezésére!

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Hirdetés

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
eladokamion.com.szolgáltatások.2
Ne feledkezz meg a hóláncról! Milyen szabályok vannak Magyarországon és közvetlen szomszédjainknál?

Magyarország: Hazánkban még nem született erre szabályozás, így nem kötelező a téli gumi használata, bár erősen javallott. Hóláncok terén pedig...

Close