Kövess minket!
  
     

Kamionnal mindenhová

Kamionnal mindenhová
2014, március 17.

A Paksi Atomerőmű kamionos programjának keretein belül a kamion járt már a kecskeméti Repülőnapon, most pedig, január 31-én, pénteken reggel 8 órától délután 5-ig a Csanádi Csárda parkolójában tekintheti meg a nagyérdemű!

A kamionon egy interaktív kiállításon vehetünk részt, jelesül kipróbálhatjuk, milyen lehet egy atomerőműben dolgozni és ilyen hatalmas mennyiségű energiával ellátni a lakosságot. Megláthatjuk, milyen hatással lenne a gazdaságra, valamint a magánszemélyekre, ha csökkentenénk a termelést, és ennek eredményeképpen hogyan nőne meg az áramfogyasztás ára. Mindezt valósághű szimulátorok segítségével tekinthetjük meg.

A Paksi Atomerőmű tájékoztató kamionjának célja bemutatni az atomerőmű működését és annak fontosságát, valamint, hogy hogyan képzelik a jövőt, illetve milyen biztonságos és környezetbarát módon használható fel az atomenergia. Az interaktív kiállításon egy áramfejlesztő kerékpár segítségével többek között azt is megtudhatjuk, hogy biciklizéssel mennyi energiát tudunk termelni, és az mire elég.

A kamion több fesztiválon is részt vett a nyár folyamán, így sokak számára már nem lesz ismeretlen a látvány. A 2009 óta folyamatosan fejlődő és bővülő kiállítás már több mint 300 településen járt és 150.000 embernél is több látogató tekinthette meg.

Minden kedves érdeklődőt várnak, látogasson el Ön is a Paksi Atomerőmű kamionos programjára!

Olvastad már?

Hirdetés

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
eladokamion.com.események.1
XXIV. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó Szegeden

Idén is megrendezik a nemzetközi találkozót, mely már a 25. ilyen alkalom lesz! Ez a rendezvény nem csak azok számára...

Close